مشاوره حقوقی رایگان - ایست خدمتی تحصیلی

سلام خسته نباشید من متولد 1382/05/07 هستم
و 1400 دیپلم گرفتم،معافیت تحصیلی رو زده بود 1402/05/07. من 1402/05/04 غیر حضوری به دانشگاه آزاد ثبت نام کردم.بعد 2 ماه به من زنگ زدن برای ثبت نام برم و رفتم واس ثبت نام،به دلیل غیبت معافیت تحصیلی ندادند تا مهر ماه هم غیبت ها بخشیده شده بود ولی باز 180 روز اضافه خدمت زدن.
1402/09/01 آموزشی رفتم، الانم تو یگان هستم. توجیه غیبت تو سایت سخا هم زدم 2 ماهه الکی نوشته در حال بررسی. کنکور فرهنگیان هم ثبت نام کردم.
میخواستم بپرسم که اگر کنکور قبول بشوم حین خدمتم به من معافیت میدهند؟
اگه غیبت ها 22 بهمن بخشیده شود معافیت میدهند؟ بخشیده نشود چی کار میتونم بکنم؟
من بخاطر درس اومدم خدمت.
لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

اگر قبول شوید میتوانید بروید درستان را بخوانید‌. انشالله تاوپایان تحصیل هم معافیت میدهند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال حقوقی نیست، اداری ست