مشاوره حقوقی رایگان - دریافت وام در صورت اقساط معوقه وام

سلام پنج سال پیش ده میلیون یکی از اقوام به نام من وام گرفت ولی پرداخت نکرده چندین بار پیامک‌ به خاطر معوقه از بانک‌ برای من آمده و خودم هم نیاز شدید به وام دارم آیا میتونم بانک دیگر مثل رسالت یا مهر وام بگیرم؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه در سیستم بانکی بعنوان ضامن دارای اقساط معوق باشید امکان دریافت تسهیلات جدید نخواهید داشت.