مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وکیل زوج

سلام .من حدود یک سال پیش از همسرم جدا شدم و هیچ حق وحقوقی نگرفتم ایشون به یه وکیل رشوه دادن و به زور از بنده اثر انگشت گرفتن و یک روز طلاق نامه امد برای من و اون موقع حال روحی من خوب نبود و شکایت نکردم الان میتونم شکایت کنم چطوری باید اقدام کنم؟ آیا اصلا این شکایت به جایی میرسد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به وکیل وکالت داده باشید شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم اثبات آنکه �کراه اثر انگشت زده‌اید تقریباً غیر ممکن می‌باشد

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
برای ادعای خود باید مدرک داشته باشید