مشاوره حقوقی رایگان - آزادی بدهکار

باسلام بنده پرونده حقوقی مطالبه سفته داشتم وپس از سه جلسه دادگاه و حضور نداشتن متشاکی ها رای غیابی صادر و محکوم به پرداخت مبلغ سفته شده‌اند و بیست روز مهلت اعتراض وبیست روز تجدید نظر خواهی داشتند که هیچ اعتراضی نزدند و چون هیچ ملکی و ماشینی به نام خودشان نیست وبه نام همسرشان هست تونستم حکم جلبشون و بگیرم و بعداز چهل روز کشیک دادن وپرس وجوتونستم هردو نفر رو یعنی طرف اصلی وظهر نویس سفته را جلب کرده وتحویل کلانتری ودادگاه دادم .سوال من اینجاست که هر دونفر آزاد شدند و گفتن برای ما اس ام اس نیامده که دادگاه بیاییم و از دوباره برای بنده دادخواست رسیدگی مجدد پرونده آمده است. خواهش میکنم آیا امکان دارد حکم قطعی به خاطر این موضوع تغییر کند؟ پس منی که نزدیک ده ماه که نون شب ندارم و تنها امیدم به این پول هست کجا مراجعه کنم و پیش کی بروم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر حکم غیابی صادر شده باشد امکان واخواهی از حکم غیابی وجود خواهد داشت
و