مشاوره حقوقی رایگان - استعلام پلاک ثبتی

شخصی به من بدهکار هست و از طریق ثبت اسناد شهرمون پلاک ثبتی شخصی را توقیف کردم ، ولی شنیدم در استان دیگری هم پلاک ثبتی دارد .
چطور میتوانم پلاک های ثبتی موجود شخص بدهکار را در کل کشور استعلام کنم که آیا جای دیگری هم پلاک ثبتی دارد یا خیر
در ضمن من فقط از طریق ثبت اسناد اقدام کردم از طریق دادگاه هیچ اقدامی نکردم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پلاک ثبتی دیگری داشته باشد از طریق کد ملی قابل استعلام است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق سازمان ثبت کل موضوع را پیگیری نمایید