مشاوره حقوقی رایگان - زمان تمدید قرارداد

سلام وقت شما بخیر، خسته نباشید
آیا کارفرما می تواند پس از اتمام مدت قرارداد یکساله تاریخ عقد قرارداد را تغییر داده و به جای عقد قرارداد از تاریخ 01/01 هر سال، از تاریخ 01/05 با کارگر تمدید قرارداد نماید؟ حتی اگر فرم قرارداد را هم به نسبت سال گذشته تغییر دهد؟ آیا زمان تمدید قرارداد یک ساله می تواند با این گپ چند روزه باشد؟

پاسخ ها :

هدي  نادعلي پورمنفرد

هدي نادعلي پورمنفرد :

با سلام هر قرارداد خصوصی با امضا و توافق طرفین در صورتی که مخالف قانون نباشد صحیح است .