مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل حبس به پابند الکترونیکی

سلام برای یکی حکم اومد اجرای احکام 26ماه 22روز حبس 10میلیون‌جریمه و 40ضربه شلاق به خاطر 850گرم گراس..دوتا بچه دوقلو یک ساله دارن و شرایط مالی بدی دارن و پدر و مادر مریض نگهداری میکند و خونه هم‌ ندارند و تحت نظر بهزیستی هم‌هستند با این شرایط اگر درخواست پابند بدهد بدون رفتن به زندان قبول میکند اجرای احکام...مرسی از راهنمایتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شرایط خود را از طریق معاونت زندان به اطلاع قاضی ناظر زندان طی لایحه‌ای بگویید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام درخواست خود را پیگیری کنید