مشاوره حقوقی رایگان - تغییر پیمانکار

پیمانکار با خلف وعده نتوانسته کابینت ونقاشی تحویل کارفرما دهد کارفرما بعد از تامین دلیل به دلیل فشارزندگی می تواند به یک نقاش یا کابینت ساز دیگر رجوع کند؟

پاسخ ها :

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

باید به قرارداد فی مابین مراجعه وتعین تکلیف نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا در اینجور مواقع پیمانکار حاضر به ادامه کار دیگری نیست اما بستگی به توافق شما دارد اگر با هم به توافق برسید امکان‌پذیر است ولی باید طبق قرارداد با قبلی عمل کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بستگی به متن قرارداد دارد.
اصولا اگر امکان الزام شخص نباشد تحت شرایطی می توان توسط شخص دیگری تعهدات را انجام داد و هزینه ها را از شخص متخلف گرفت.