مشاوره حقوقی رایگان - ثبت ثنا

درود و وقت بخیر پدرم هفت ماه هست که فوت شده و مادرم میگه باید برین ثبت ثنا درست کنی و امضا بزنی حقیقت باهم دیگه مشکل داریم و من نمی‌دونم می‌خوان چیکار کنن و اصلا این کار برای چیه لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

صرفا ثبت ثنا برای شما مشکلی ایجاد نمیکند تمامی ابلاغ های قضایی از طریق سامانه ثنا ابلاغ میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ثبت‌نام ثنا به نحو غیرحضوری هم از طریق سایت ممکن است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

احتمالا برای حصر وراثت هست، و در کل ثنا به نفع شماست چون هر اتفاق قانونی به شماره شما ابلاغ میش. د