مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به عنف

باسلام من با یه زن رابطه داشتم نزدیک یک ساله تورابطه ایم واولین بارخودزنه بهم زنگ زدوشروع کردبه دوستی بامن وگفت من 2ساله قبل عاشق توبودن وهرکارمیکردم بهت بگم ویازنگ‌ بزنم بهت نمیتونستم تا الان ومن خیلی دوست دارم ومیخوام باهم باشیم وازاین حرفا تا یک سال باهم بودیم وطی این یک سال چندبارباهش قطع رابطه کردم وبازم زنگ میزدبهم بعدمدتی و می‌گفت به خدا جوابمو ندی خودکشی میکنم وکاری می‌کرد نتونستم خودموکنترول کنم درحالی که هردتامون متاهل بودیم وحتی شوهرش شک کرد خطشوعوض کرد دراولین فرصت خط گذاشت توی گوشی شروع کرد به اس دادن وزنگ زدن بهم ومیگفت این خط جدیدمه شوهرم اونو شکونده ودوبارشروع کردبادوستی بامن میگفت باید بازنت رابطه نداشته باشی ونری خونه کسی که من بگم نرو وهرموقع دوش میگرفتم زنگ میزدچرا لباس عوض کردی دوش گرفتی بازنت خوابیدی شب گفتم نه نباید دوش بگیرم بعدشبی بهم زنگ زدمن مهمانی بودم گفت شب بیا پیشم رفتم خونیه پدرم وشد ساعت 1شب دوباره بهم زنگ زد گفت اومدم بیرون بیا منم باماشین رفتم پشت خونشون سوارش کردم درعین حال مادرش پشت سرش اومدوفرارکردم وخونوادش فهمیدن حالاازم شکایت کرده گفته شب اومده خونیه پدرم منوبازوروتهدید برده سوارماشین کرده وبهم تجاوز کرده البته نه پزشکی قانونی داره نه هیچ مدرکی ولی من میگم به دادگاه پرینت خط من وخودشو بیاره ببینم اون شب خودش بهم زنگ زده ویه بارم رفتم دادگاه البته تمام این ماجراروبرای دادگاه نگفتم حالا من چکارکنم به راهنمایهای شماها احتیاج دارم

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

همین دفاعیات و اظهارات رو در دادگاه ارایه دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زنای به عنف یا تجاوز بایستی با نامه پزشکی قانونی باشد و با ادله و مدارک به اثبات برسد و صرف پیامک و تماس نمی‌تواند اثبات‌کننده تجاوز باشد.