مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بنیاد مسکن و منابع طبیعی

با سلام بنده سال 96 یک درخواست مبنی بر تغییر کاربری زمینی ب مقدار یک هکتاریا 10000متر از طرف خود و 9 نفر از اعضای خانواده خود ب دهیار و شور ا داده و بعد از موافقت بخشدار تایید و ب بنیاد مسکن شهرستان رجوع کردم ک در آنجا بنیاد از چند اداره استعلام و همگی بلامانع اعلام کردن ک یکی از آنها اداره منابع طبیعی هستش ک در جواب نوشته زمین ارائه شده توسط بنیاد ک دارای ی و تی ام میباشد هم جز مستثنیات میباشد و بنیاد بعد از آن ما را ب امور اراضی فرستاد ک زمین شما زراعی است و باید مراحل تغییر کاربری زراعی به مسکونی را بگذرانید خلاصه زمین درجه 3شناخته شد و کارشناسی شد و در کار گروه تبصره یک ماده یک مطرح و موافقت شد و در سند مقدار یک هکتار از زراعی ب مسکونی قید شد بعد بنیاد مسکن قرار دادصلح و معوض با ما بست 60درصد را ب ما و 40درصد را برا بنیاد برداشت چند ماه بعد 40درصد را ب فروش گذاشت کسی خریدار نبود زمین را ب خود ما فروخت بعد از مدتی توسط بنیاد زمین میخ کوبی شد و وقتی برا در خواست صدور پروانه ب بنیاد رفتیم گفتن زمین شما طبق استعلام جدید منابع طبیعی ملی هستش و طبق قانون خود بنیاد مسکن باید تملکش کنه و ب هر کی خواست واگذار کنه ،الان 9ماه هست ن زمین رو ب ما میده ن پول رو و ن زمینو تملک کرده ، لازم ب ذکر است ک این زمین قدمت کشت 70ساله دارد
الان6سال تمام هست ک بنده اقدام برا این زمین داشتم خواستم بدونم ک ما ب چ عنوان در دادگاه از منابع طبیعی و بنیاد شکایت و طرح دعوا کنم ؟ و اکنون تکلیف ما چی میشه؟ بسیار ممنون میشم اگه راهنمایی کنی

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست اثبات مالکیت و خلع ید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است