مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ضرب و جرح

باسلام. همسر بنده طی مشاجره ای با خانوادم شیشه های آپارتمانشون رو شکوند پدرمم شکایت کرد من هم به خاطر خیانت و کتک شکایت کردم از همسرم. سابقا درگیری خانوادگی داشتیم قبل تر که در دعوا سر مادرشوهرم و پشت همسرم شکاف برداشت همون موقع رفتن بیمارستان گفتن درگیری بوده. حالا یک سال گذشته و به خاطر شکایت پدرم اوناهم با استفاده از نامه پزشک قانونی که احتمال میدهم به تازگی از بیمارستان دستور قضایی داده شده و تایید شده شکایت کردن تا مقابله به مثل کنن. سوال بنده اینه که با وجود این که یک سال گذشته با نامه پزشک قانونی دادگاه به نفع اون ها رای میده؟! یا مرورزمان میخورده؟ کدوم محتمل تر هست؟ با وجود این که یک سال گذشته قوه قضاییه نامه زده بیمارستان و پزشکی قانونی و اون رو مطالبه کرده . ممکن هست پدر من و برادرم تبرئه شوند یا حکم علیهشون صادر میشه؟! ممنون میشم دقیق پاسخ بدید

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام دیه مشمول مرورزمان نمیشه و جنبه خصوصی صرفا با نامه پزشکی و قسامه رای میگیره ولی جنبه عمومی محتمل هست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم مطالبه دیه مرور زمان ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

قبلا پاسخ داده ام
دیه مشمول مرور زمان نمی شود کاربر محترم