مشاوره حقوقی رایگان - بررسی حقوقی استخدام هیات علمی از طریق حکم دیوان عدالت اداری

سلام.
من حکم بورس جهت انجام تعهدات خدمتیم در یک دانشگاه مادر داشتم اما در سال 93 که به آن دانشگاه مراجعه کردم، من را استخدام پیمانی نکردند و من به دیوان شکایت کردم و مرداد 98 حکم قطعی دیوان عدالت اداری را جهت استخدام در این دانشگاه گرفتم.
اما قبل از صدور حکم قطعی دیوان عدالت اداری به دلیل 5 سال خانه نشینی و بنا به نظر وزارت علوم، تعهدات خدمتیم از آن دانشگاه مادر به یک دانشگاه دیگر منتقل شد و چهار سال هم تعهد محضری داخلی جهت خدمت در این دانشگاه از من گرفتن اما حکم کارگزینی استخدام پیمانی که اخیرا این دانشگاه برای من صادر کرده اولا شش ماهه است و ثانیا شماره استخدامی ندارد و درخواست تامین اعتبار من جهت استخدام پیمانی از طرف سازمان مدیریت استان مربوطه رد شده است؛ من هم این حکم کارگزینی را امضا نکردم و الان میخوام طبق حکم قطعی دیوان عدالت اداری در همان دانشگاه مادر استخدام شم؟
آیا طبق قانون، من می توانم طبق حکم دیوان عدالت اداری در همان دانشگاه مادر استخدام شم یا اینکه مجبورم در همین دانشگاه جدید که تعهدات خدمتیم به آنجا منتقل شده است استخدام شوم؟ چون من تصمیم گرفتم که به همان دانشگاه مادرم بروم و همانجا استخدام شوم.

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

برای هر کجا تعهد خدمت داده بودید