مشاوره حقوقی رایگان - تخلف قاضی

سلام.بنده یک شکایتی از یک قاضی ارائه دادم به دادسرا انتظامی قضات بعدکیفرخواست براشون صادرشده.دردادگاه عالی تخلف ایشان محرز شد.
درخواست ماده 30نظارت بررفتارقضات کردم طبق (حکم قطعی صادره ازدادگا عالی)
ایشان خودرو باری من رو 11ماه تمام درپارکینگ نگه داشت بود به خاطر این مساله محکوم شدن
وکلا حقوقی عزیز سوال من این هست:
آیا باتوجه به محکومیت قطعی ایشان تخلف محرز شده دردادگا عالی.
قاضی که ماده 30نظارت بررفتار قضات رای صادر میکند میتونه رای رو صادرکنه که به ضرر من باشد که کلی ضرر مالی دیدم؟؟
آخه کارمندی که شعبه صادرکننده ماده سی بود میگفت 100درصد ماده سی ها رو ما رد میکنیم.
اگه رد بشود راهکار چی هست من به ضرر مالی که دیدم باتوجه به تخلف قاضی به حقم برسم؟
اگه وکیلی باشد ضمانت دبدهد با توجه به حکم قطعی وتخلف محرزشده قاضی به ضرر مالی ام برسم حتما باایشان قرارداد میبندم .

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام بستگی به نحوه دفاع شما و اثبات شرایط داره و تمام مدارک و مستندات خودرا ارائه دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اصولا هیچ وکیلی ضمانت نتیجه را نمی‌دهد مثل این است که پزشک متخصص بگوید من مغز فلانی را جراحی می‌کنم و ایشان زنده می‌ماند بنابراین غیر عقلی است اما در خصوص قاضی متخلف که حکم نهایی آن صادر شده است می‌توانید همان حکم را سندی برای مطالبه کلیه خسارات وارده از دادگاه عمومی حقوقی نمایید ولی قبل از آن بهتر از جهت مشاوره تخصصی تماس بگیرید