مشاوره حقوقی رایگان - صیغه موقت دختر غیر باکره بدون اجازه پدر

سلام خسته نباشید
بنده دختری 21 ساله هستم که دو سال پیش بنا به دلایلی بکارت خودم رو از دست دادم الان با آقایی در ارتباط هستم و قصد داریم برای آشنایی بیشتر صیغه موقت کنیم ولی با پدرم چند سالی قهر هستم و به هیچ عنوان اجازه نمیدهد اگر بروم محضر و بیان کنم بکارت ندارم اجازه دارم بدون پدر صیغه بشوم و مجازاتی برای من تعلق نمیگیرد؟

پاسخ ها :

علی عطائی کمال

علی عطائی کمال :

صرف عدم بکارت بدون سابقه ازدواج این اجازرو صادر نمیکنه که شما بتونی بدون اجازه پدر اقدام به این کار بکنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورتی که باکره باشیدنیازبه اجازه پدرمی باشد