مشاوره حقوقی رایگان - پر کردن سفته

باسلام
من بابت 45میلیون بدهی برج 10 سال 99 مبلغ سه فقره سفته بدون اینکه مبلغی قید کنم و یک برگه که توسط طلب کار از قبل تنظیم شده بود دادم
بعد از چند ماه سفته که ارزش هرکدام یکصد پنجاه میلیون ریال بود
طلب کار با مهر که معلوم نیست از کجا اورده سفته رو نهصد میلیون ریال واخواست کرد
وتا به الان با سود ... به بیش از 900میلیون رسید
علیه جرمی که مرتکب شد شکایت کیفری کردم ولی قاضی مشمول زمان صادر کرد .
تو رو خدا اگر راهی هست کمکم کنید

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام ارزش سفته وفتی 150 میلیون ریال چطور ممکنه 900 میلیون ریال واخواست کنه

و بعد مرور زمان جرم خیانت درامانت تاریخ اطلاع هست نه وقوع جرم یعنی ممکنه سفته سال 99 صادر ولی ظرف سفته رو در سال دیگری پر کنه به نحوی که شما اطلاع نداشته باشی یعنی زمان شکایت سفته علیه شما مهمه و تاریخ اطلاع محسوب میشه

نکته دیگر جرم سواستفاده از سفیدمهر جرمی غیرقابل گذشته و مشمول مرور زمان یکساله شکایت نیست
شما بهتراست به جرم سواستفاده از سفید امضا یا مهر شکایت کنید یعنی جرم سوءاستفاده از سفید امضاء یا مهر در ماده 673 ق. م. ا (1375) توسط مقنن جرم انگاری گردیده ماده مذکور مقرر می دارد: ((هرکس از سفید مهر یا امضایی که به او سپرده شده است یا به هر طریقی بدست آورد سوءاستفاده نماید، به یک تا سه سال حبس محکوم خواهد شد)).

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به صورت کیفری نتیجه نمی‌گیرید بهتر است دادخواست حقوقی مطرح کنید