مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم صلح نامه توسط وکیل

سلام یک وکیل برای ما صلح نامه تنظیم کرده و مهر و امضای خودش را پای برگه نمیزند و میگوید مهر و امضای من بی فایدسه هست و هیچ وکیلی مهر و امضا نمیزند..آیا این صلح نامه بدون مهر و امضای وکیل ارزش و اعتباری دارد یاخیر؟؟
و سوال دوم اینکه این صلح نامه رو حتما باید ببریم دفتراسناد رسمی اش کنیم یا همینجطوری هم ارزشی دارد؟؟

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
چنانچه ملک دارای سند رسمی باشد از طریق دفترخانه اقدام کنید ، نیازی به مهر و امضای وکیل نیست ، منتها امضا و اثر انگشت شاهد رو بگیرید

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

نیازی به مهر و امضای وکیل نیست ، صلح اموال غیر منقول باید به موجب سند رسمی باشد