مشاوره حقوقی رایگان - قیومیت پدر توسط دختر

سلام من یک خانوم 28 ساله هستم ومتاهل شوهر من هیچ گونه مسئولیتی درقبال پدرم را قبول نمیکند وپدرم درحال حاضر در آسایشگاه بهزیستی اقامت دارد به عنوان بی سرپرست من میخواستم سرپرستی پدرم رو بگیرم تا از حالش اطلاع داشته باشم آیا به من سرپرستیش رو میدهند؟ چون شاید متاهل باشم به من ندهند

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بنا به شرایطتان می توانید اقدام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شوهر شما تکلیفی به نگهداری از پدر شما ندارد.
در هر حال حاضر نیز شما نمی‌توانید سرپرستی پدر خویش را عهده‌دار شوید.