مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودور بابت مهریه

با سلام
چند ماهه خانومم بابت مهریه از طریق ثبت شکایت کرده و حساب هام رو بسته و خودرویی که به نام من بوده روش شکایت مهریه خورده ولی خودور رو پنهان کردم و توقیف فیزیکی نشده آیا اگر برود دادگاه و شکایت کند من رو مجبور میکنن خودور رو بهش بدم؟
لطفاً اگر اطلاع دقیق دارید و در این زمینه تجربه داشتید یا مشاهده ای داشتید راهنمایی کنید.
ممنونم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی به هر حال هر اتفاقی یرای خودرو بیفتد شما مسول هستید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام .
دادگاه نیز نهایت کاری که می‌تواند انجام دهد صدور حکم به پرداخت مهریه است و در صورت عدم پرداخت ضمان اجرای آن در صورت اثبات وجود مال و تمکن مالی حبس تا زمان پرداخت خواهد بود.