مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق حبس مواد مخدر

بنده 8 گرم شیشه و5گرم هروئین 7سال و7ماه 12روز به من حکم تعزیری دادن آیا قابل تعلیق هست یا تبدیل به جزای نقدی میشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید تجدیدنظر خواهی کنید و از طریق شعبه تجدیدنظر درخواست تعیلق را پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم مجازات شما �ن درجه 3 تا 8 می‌باشد و قابل تعلیق است اما تبدیل به جزای نقدی نمی‌شود بلکه اجرای حکم �ایتاً تا دو سال متوقف می‌شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام سوال شما جواب بله یا خیر ندارد ول پرونده را باید مطالعه کنیم و سپس نظر قطعی دهیم