مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول از موسسه کاریابی

با سلام. به یک کاریابی رفتم برای پیدا کردن کار که یک میلیون وپانصد هزار تومان از من گرفتن به بهانه اینکه برای شرکتی که قرار بود معرفی کنند میخوان سوء پیشینه وهزینه طب کار بگیرند به دروغ... در حالی که مدارک میخواد برای گرفتنش. من بی اطلاع بودم اجازه صحبت نمیدادند و حرف خودشون رو میزدن هر جور بود مبلغ رو گرفت. یک شرکت معرفی کردکه اون شخصیکه در شرکت بود رو هم میشناخت ولی تاییدم نکرد. خانم کاریاب گفتن پیگیری میکنم الان هرروز همین رو میگن یا الکی میگن شمارت در دسترس نیست و پیام برات نمیاد همش به دروغ. کلی هم امضا گرفتند که در صورت انصراف پولت رو پس نمیدهیم و ازین حرفا... تازه فهمیدم همش دروغ بوده و سرکار گذاشتن. هزینه بیخود از من گرفتن. الان من باید چیکار کنم و چطوری پول رو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

آرمان شرافتی زنگنه

جناب آقای آرمان شرافتی زنگنه :

در صورتی که مانور متقلبانه احراز شود تحت عنوان کلاهبرداری قابل شکایت خواهد بود