مشاوره حقوقی رایگان - متراژ آپارتمان و ارتباط با هزینه تعمیرات

باسلام. ساختمان ما 3طبقه است. 2واحد اول و دوم 200متری و در طبقه سوم دو واحد 100متری. حال دو واحد بالایی مشرف به پشت بام (100متری ها) با خرابی آسفالت موجه شده اند. برای ایزوگام کامل پشت بام هرکدام از واحدها چه درصدی باید پرداخت کنند؟
باتشکر

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

ملاک سهم هر واحد برای پرداخت هزینه های تعمیرات ساختمان با نظر هیأت مدیره ساختمان است و بر اساس مساحت هر واحد آپارتمان نسبت به مساحت کل ساختمان محاسبه می گردد
اختلاف طبقات در اینخصوص تأثیری ندارد
به قانون نحوه تملک آپارتمان ها مراجعه بفرمایید