مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام وقت بخیر من با یه شرکت قرارداد بستم و ایشون بعد از دوماه به من گفتند برو و نمیخوای کارکنی اما از من 50 میلیون سفته گرفتند و به من گفتند یک ماه بعد پایان قرارداد بیا بگیر ایا ایشون قصدی دارد و من که با ایشون کار نمیکنم‌ و حقوقی دریافت نمیکنم چیزی علیه من انجام میشه پایان قراداد 10 تیر می باشد.

پاسخ ها :

پرنیان ادهمی

سرکار خانم پرنیان ادهمی :

اظهارنامه بزنید و با توجه به اعلام قطع همکاری از جانب ایشان سفته ها را مطالبه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اظهارنامه با موضوع استرداد لاشه سفته را برای کارفرما با قید مهلت 72 ساعت ارسال نمائید.
در صورت عدم افاقه، دادخواست به خواسته استرداد لاشه سفته را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.