مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت وجه بعد از الزام شورا برای پرداخت در زمان مقرر

با سلام ، بنده بعد از شکایت علیه فردی که 20 میلیون و 300 هزار تومان ( 300 هزینه دادخواست است)طلب داشتم که با حضور در شورای حل اختلاف تعیین کرد تا 4 بهمن واریز نماید . اما باز هم خلف وعده کرد و مرتب به دروغ و بهانه های واهی امروز و فردا می کند. مغازه را تعطیل و قبلا توسط شکات دیگر حساب وی مسدود شده است. دادگستری منطقه گفت میتوانید حکم جلب، توقیف خودرو ویا اموال را می توانید بدهید . سوالم اینجاست: برای جلب وی که فاقد آدرس است چه باید کرد ؟ آیا دوباره باید به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نه از اجرای احکام دستور جلب سیار بگیرید و ممنوع الخروجش کنید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

بله. تقاضای حکم جلب سیار از اجرای احکام کنید

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

بعد از گرفتن برگه جلب،آدرسش را شناسایی و جلب کنید

سعید ظفربخش

جناب آقای سعید ظفربخش:

سلام
به خدمات قضایی روجوع کنید و حکم جلب سیار بگیرید و در ادامه به نیروی انتظامی مراجعه نمایید

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام داخل پرونده آدرس طرف موجود میباشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از اجرای احکام دستور جلب سیار بگیرید