مشاوره حقوقی رایگان - تصرف انباری

انباری آپارتمان که در سند واحد من می باشد توسط واحد مجاور تصرف شده است و می گوید انباری واقع در پشت بام مال شما است
به دادسرا شکایت نوشتم دادنامه برایم آمده است که :
" موضوع به شورای حل اختلاف ارجاع می گردد تا با استفاده از ظرفییت های قانونی آن مرجع سعی در صلح و سازش....."
سوالم این است آیا من بایستی کاری انجام دهم یا نه ؟ آیا شکوه نامه را خودشان به شورای حل اختلاف ارسال می کنند؟
یک هفته است که منتظرم تا پیامی دریافت نمایم و یا در سیستم عدلیران آن را ردیابی نمایم که خبری نشده است.
لطفا راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

درصورت نیاز به حضور از طریق ثنا به شما اعلام میکنند
جهت صلح و سازش به شورا ارجاع شده است