مشاوره حقوقی رایگان - مراجعه به خدمات قضایی بدون شناسنامه

سلام بنده قبلا در سامانه ثنا ثبت نام نموده ام اما حالا رمز شخصی خودرا فراموش نموده ام و متاسفانه مدارک شناسایی خودرانیز گم کرده ام میخواستم بدونم چه راهی هست که به خدمات قضایی مراجعه کنم و ابلاغیه دریافت کنم؟ آیا با کپی شناسنامه و رسید کارت ملی امکان پذیر هست یا خیر؟
ممنون از همراهی و راهنماییهاتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.
اعلام مفقودی کنید و با اخذ رسید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اعلام مفقودی کنید رسید رابهمراه داشته باشید