مشاوره حقوقی رایگان - باسلام رای تجدید نظر و دادگاه علیه بنده داده شد در رابطه با سفته که اجرا گذاشتم

من سال 1400 90 تومن به حساب یکی واریز کردم این اقا سفته داد به بنده به مبلغ 120 تومن بعد یکسال سفته تاریخ نداشت عوض کرد بدون تاریخ داد و در ادامه روند قرار بود زمین کشاورزی به بنده بدهد از بنده پول نقد گرفت حضوری چند مرتبه دستی بنا بر رفاقت و دوستی من فقط سفته گرفتم ازش دوباره ولی متاسفانه نه پولی پس داد نه زمین الان میشه سه سال واخواست دادم وکیل زرنگی داشت ظاهرا با نامه ارسال پول بانک 90 تومن و پارتی بازی تونست تایید کنه که 90 تومنه داده در صورتی که من سفته داشتم و توضیحم دادم حتی دادگاه منو احضار نکرد در مرحله تجدید نظر با اینکه سفته 220 تومن داشتم و توضیح دادم ایا پس از تجدید نظر راهی برای اعتراض هست؟یعنی سفته اینقدر بی ارزش هست واقعا؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که دادگاه تجدیدنظررای صادر کرده قطعی است مگراینکه دلیلی برای اعاده دادرسی باشد

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام خوب دفاع نکردید جهت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

تجدیدنظر قطعیست اگر دلیل جدید دارید اعاده دادرسی دارد