مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت مستوجب تعزیر

یک خانمی از پسرم و چهار نفر دیگر به جرم سرقت مستوجب تعزیر و ایراد صدمه بدنی غیر عمدی بر اثر تصادف رانندگی شکایت کرده پسرم میگه من هیچ کاری نکردم وقتی رسیدیم تصادف شده بود ماشین خانم مث قوطی شده بود دوستم با خانم حرف زدن وسایل خانم روی زمین ریخته بود بهش گفتیم کمکتون کنیم خانم هم قبول کرد هماهنگ شدیم که همدیگر رو ببینم اما منتظر موندیم نرسیدن پسرم ازشهرستان اومده بود برای کاری تهران متولد 80 هست حالا ابلاغیه امده جهت اخذ توضیح جنس های خانم هم توی انبار گذاشتند تا خبری از او بشود و چند بار تماس گرفتن پلیس 110 که وسایل خانم رو پس بدهند منتهی آدرسی نداشتند و بعد از سه ماه و اندی حالا ابلاغیه اومده پسرم هیچ پرونده کیفری در دادگاه ندارد و حالا از شهرستان قرار هست بیاد برای ابلاغیه موضوع همین بوده.باید چی کار کنیم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

با مشاوره تلفنی راهنمایی دقیقتری خواهم داشت