مشاوره حقوقی رایگان - به اجرا گذاشتن سفته ضمانت کارگر

سلام بنده در یک مطب دندانپزشکی کار می‌کردم قراردادم از 1401/10/1 تا 1402/10/1 بوده و من اول دی به ایشون گفتم که مایل به بستن قرارداد مجدد نیستم و قطع همکاری کردم
توی قراداد نوشته درصورت عدم همکاری باید سه ماه قبل بگویید و تا جایگزینی نیروی جدید بمانید
الان ایشون میگن من سفته ات میگذارم اجرا که نماندی در صورتی که مگر این قانون برای وقتی نیست که میخواهی استعفا بدی ؟یا شامل کسی که قرادادش تموم شده هم میشود؟ من 200 میلیون سفته دارم‌اگر بگذارند اجرا چقدرش رو میتونن بگیرند؟
مطب ایشون از 29 آبان آتش گرفته بود و تازه 7 دی درست شد من تا یک دی که قراردادم تموم شد موندم بعدش دیگر نمیتونستم منتظر بمونم الان تکلیف من چی هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه قرارداد شما تمام شده به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت مگر اینکه در قرارداد صراحتاً اعلام شده باشد که بعد از اتمام قرارداد نیز باید سه ماه قبل اعلام بشه.
توجه داشته باشید بهتر است در صورت امکان دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر ایشان نمیتوانند و لازم است سفته ها مسترد شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اطهارنامه بزنید و استعفا دهید و سفتهای امانی را مطالبه کنید