مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست خلع ید ملک

با سلام
یک باغ داریم که یک قسمت از آن حدود چهل سال از طرف یکی از همسایه ها تصرف شده تا این که ما تازگی یک قولنامه پیدا کردیم که برای 66سال قبل است طبق این قولنامه آن مقدار تصرف شده حق ما هست آیا اگر دادخواست خلع ید یا تصرف عدوانی کنیم به حقمون میرسیم البته ما چون فک میکردیم برای ما نیست هیچ تصرفی در آن نداشتیم ، ممنون

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام طبق قولنامه اول دادخواست اثبات مالکیت بدهین بعد اثبات

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و خواندن مدارک و مستندات است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد