مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت هزینه نصب دوربین در ساختمان

با سلام بنده مالک یک واحد از یک آپارتمان 8 واحدی هستم . اکثریت ساکنین قصد گذاشتن دوربین در پارکینگ را دارند اما بنده تمایلی به هزینه کردن در مورد چیزهای غیر ضروری ندارم آیا بقیه واحد ها و مدیر ساختمان میتوانند مرا مجبور به پرداخت هزینه کنند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بنده نصب دوربین در پارکینگ ضروری است و همه مالکین باید رضایت داشته باشند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر
و با مخالفت شما هم انها حق گذاشتن دوربین را ندارند