مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو با وکالت نامه

سلام من یک ماشین از شهرستان خریداری کردم از فروشنده وکالت یک ماه گرفتم وتمام پول ماشین رو پرداخت کردم و در تهران نوبت تعویض پلاک گرفتم در تعویض پلاک ماشین رو برای کشف حجاب توقیف کردند وبه پارکینگ انتقال دادن و با فروشنده تماس گرفتم جوابی نمی‌دهد آیا من میتونم با وکالت نامه که دارم به پلیس امنیت مراجعه کنم جهت ترخیص ماشین؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما اعلام کنید که کشف حجاب در زمان خرید شما نبوده و قبل از ان بوده تا انها با مالک قبلی در ارتباط باشند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وکالت‌نامه شما کاریست می‌توانید هر اقدامی با آن انجام دهید از جمله آزادی از پارکینگ یا فک پلاک