مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد

سلام
اگر برای ضمانت چک سفته هایی به مبلغ دوبرابر چک داده شود آیا این قرارداد صحیح است؟غیر قانونی نیست که سه برابر پول داده شده مدرک در اختیار داشته باشد؟ آیا می‌تواند در صورت برگشت چک هم چک و هم سفته هارا تقاضا کند؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پس از پرداخت چک دلیلی ندارد که سفته‌ها دست دارنده چک باشد و باید آن را مسترد نماید و هرگونه سوء استفاده خیانت در امانت است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ این امر غیرقانونی نیست و وجه‌الضمان هر مبلغی می‌تواند باشد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر بیش از میزان طلب اقدام کرد میتوانید طرح شکایت خیانت در امانت کنید