مشاوره حقوقی رایگان - استخدام نیروی انتظامی در صورت سوء پیشینه پدر

با سلام
پدر بنده چند مورد پرونده مواد مخدر دارد و آخرین بار 3 سال پیش به مدت 4 سال حبس کشیده است.
اما ما جدا از هم زندگی میکنیم و داخل یک‌ خونه نیستیم.
من می‌خوام برای گزینش نیرو‌ی انتظامی مراجعه و ثبت‌نام کنم. میخواستم ببینم مشکلی دارد یا نه؟
خودم هیچ‌گونه سابقه‌ای نداشته و عضو بسیج فعالم دارم.

تشکر از پاسخگوییتون خیلی ممنون

پاسخ ها :

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام معمولا در استعلامات این موضوع اهمیت دارد!

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

انشالله به شغل دلخواهتان خواهید رسید و سوابق پدر ایجاد مانع برای شما نخواهد کرد زیرا شما جدا زندگی می‌کنید در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر تماس بگیرید