مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان تشخیص تجاوز مقعدی

سلام یکی از طریق مقعد برای یک بار به او تجاوز شده 4 ماه گذشته تا چه مدت قابل تشخیص هست که رابطه انجام شده؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر طرف مقابل اقرار نکند موضوع قابل تشخیص نیست.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر تکرار نشده و مقعد پارگی نداشته باشد قابل تشخیص نیست با این حال به پزشک مراجعه کنید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
حدود یک ماه مگر اینکه آًثار آن خیلی شدید بوده باشد که ممکن است مدت آن بیشتر شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق پزشکی قانونی اقدام شود و احتمال تشخیص تجاوز وجود دارد.