مشاوره حقوقی رایگان - استناد به پیام های چت در پیام رسان ها

با سلام خدمت وکلای محترم بنده متوجه چت بین خانم بنده و یه مرد غریبه شدم که همراه با ارسال عکس و فیلم مستهجن بود و متاسفانه بعد از متوجه شدن سریع سیمکارت را سوزانده اما بنده سریع از آنها اسکرین و فیلم از چت گرفته ام لذا دادگاه کیفری با ارسال به پلیس فتا با توجه به نبود اصل چت ها در گوشی آن را تایید نکرده است اما استعلام مخابرات تایید کرده که بین دو خط خانم بنده و مرد غریبه ارتباط وجود دارد لذا سوال بنده این است در چت هایی که بین آنها رد و بدل شده می توانم به آنها استناد کنم و شکایت کنم مثل بردن آبروی من با این کار یعنی ارتباط در حد ارسال فیلم و عکس مستهجن و ترساندن من که مجبور بشوم طلاقش رو فوری بدم البته ایشان هم مهریه رو ببخشند و حضانت بچه نیز به من داده شود

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم اگر پیامکی بینشان ردوبدل شده باشد میتوانیذ رابطه نامشروع مادون زنا را اثبات کنید و ارتباطی به مهریه ندارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شکایت کنید اما این ربطی به بخشش مهریه و.. نداره بخشش مهریه وطلاق فوری به توافق همدیگر بستگی داره. تلفنی ارتباط بگیرید تا توصیحات لازم داده شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اینکه عالیست مهریه را ابرا کند حضانت فرزند را به شما دهد