مشاوره حقوقی رایگان - سند قطعی ملک

سلام همسرم سندی را صلح به نام من زده ولی چون وام دارد قطعی نشده و الان اظهار نامه داده که هبه بوده و پس بده اگر من وام را کامل بپردازم بدون حضور ایشان می توانم سند قطعی بگیرم؟ ممنون

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

العقود تابعه للقصود....اگر قصد واقعی ایشان بجای صلح ، هبه بوده دادگاه میتونه حکم به استرداد بده

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم بستگی به مفاد صلحنامه دارد جهت پاسخ دقیق دانستن مفاد صلحنامه ضرورت دارد