مشاوره حقوقی رایگان - تهاتر اجاره معوقه با ودیعه مستاجر

حکم تخلیه و اجور معوقه را صادر و قطعی شده است پرونده در اجرای احکام است نحوه تهاتر ودیعه با اجور معوقه را سوال داشتم به چه شکل انجام می شود واگر ودیعه کفاف نداد چه کار باید بکنم برای دریافت الباقی اجاره
ممنون از راهنماییتون.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تهاتر انواعی دارد از جمله قضایی قانونی قهری لذا به میزان طلب در صورتی که به لحاظ زمان و مکان مساوی باشد تئاتر صورت گرفته و نسبت به مازاد باید طرح دعوی نمایید