مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام و عرض ادب .
"من دو سال و نیم هست عقد کردم و 2 ماه پیش ماشینم رو زدم به اسم مادرم هم سند قطعیشو هم پلاکشو با کارت ماشین
خانمم 3روز پیش مهرشو گذاشته اجرا میخواستم بدونم میتونه خودرو رو که دیگه به اسم من نیست توقیف کنه ؟ ؟؟ ممنون ."
- حدود دوماه پیش این سوال رو پرسیدم و وکلای عزیز گفتن نمیتونه خودرو را توقیف کنه .
الان بارها اتفاق افتاده که پدرخانم بنده تماس میگیرن با پدرم و تهدید میکنه به اینکه میرم قانون و نامه نوشتم به دادگاه شهر شما و اداره ثبت و میتونستم خودرو رو توقیف کنم و پدرم هم در جواب گفتن خودرو مال خودش نبوده ... و اون گفته پس چرا این اواخر خودرو رو انتقال داده! البته ایشون اگر میتونست قطعا این کار رو میکرد .
خودرو واقعا مال بنده نبوده تمام پول و قسطش رو خانوادم دادن اما برای دلخوشی من اجازه دادن بزنم به نام خودم .
اکنون سوال بنده این هست که آیا میتونه با ادعای فرار از دین خودرو رو توقیف کنه ؟ یا به عنوان مهریه دخترش از بنده مطالبه کنه ؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید واقعا نمیفهمم هزار اما و اگر توی ذهنم هست .
ممنون

پاسخ ها :

فرزانه فاروقي

سرکار خانم فرزانه فاروقي :

خير ادعاي فرار از دين با توجه به انتقال قبل از طرح دعوي زوجه به جايي نميرسد