مشاوره حقوقی رایگان - قانون سه پنجم حقوق نیروهای مسلح

سلام بنده حدود 16 سال در نیروی دریایی ارتش خدمت نمودم و بنا به دلایل شخصی و مشکلات خانوادگی دیگه قادر به ادامه خدمت نبودم. از این رو بعداز گذشت 6ماه غیبت اخراج بنده زد شد و باهمان حکم اخراج درآن درج شده بود 3پنجم حقوق باید به عائله تحت تکفل واگذار شود‌. نسبت به تسویه حساب به منطقه خدمتی رفتم و جریمه دادگاه هم پرداخت نمودم و بعدش به آجا رفتم جهت تسویه و برقراری حقوق 3پنجم که گفته شد باید درخواست برقراری حقوق رو به نیروی دریایی بنویسم که جز روال کار هست. اما بعد مدتی فرمانده نیرو با درخواست مخالفت نموده باعث تعجب بود.
حالا سوال بنده اینه که چه کار باید بکنم وآیا میتونه نیرو از طرف خودش مخالفتی داشته باشه که 3پنجم برقرار نشود؟مگه یک قانون کلی مجلس و نیروهای مسلح نیست که 3پنجم دریافت بشه برای عائله تحت تکفل؟

پاسخ ها :

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

باسلام.اگر پیگیری‌های شما نتیجه ای نداشت،از طریق طرح شکایت دردیوان عدالت اداری اقدام نمایید.موفق باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که از طریق دیوان عدالت اداری اقدام بفرمائید.