مشاوره حقوقی رایگان - درباره مسدود شدن حقوق و تمامی حسابها بخاطر ضمانت چند متهم

اینجانب ذ.م فرزند ص دارای کد ملی ............ مدت تقریبا 17 ماه میباشد که حقوق و تمامی حسابهای اینجانب را بخاطر ضمانت چند متهم از روی ناآگاهی بسته اند اینجانب دارای دو همسر و چندین فرزند میباشم و با توجه به اینکه بازنشسته شرکت آب و فاضلاب میباشم و تنها از حقوق همین بازنشستگی امرار معاش میکنم و الان 17 ماه زن و بچه های من زندگی برایشان خیلی سخت شده و الان با وجود این بیماری نمیتوانم سر کار دیگری بروم و قبلا نیز نامه ای به ریاست قوه قضاییه آقای رئیسی نوشتم ولی هیچ جوابی داده نشده میدانم اشتباه بزرگی مرتکب شده ام اما زن و بچه های من چه گناهی دارند خواهشمندم مرا یاری بفرمایید

پاسخ ها :

سيامك نيكخواه ده نوی

سيامك نيكخواه ده نوی :

استان :

مطابق قانون تا زمان استهلاک کامل مبلغ مورد قرار تامین کیفری از اموال و حساب بانکی شما برداشته میشه ،مگر اینکه متهم رامعرفی و تسلیم مرجع قضایی نماید و از طریق دادستانی در خواست رفع توقیف از حسابهای بانکی رو بکنید .