مشاوره حقوقی رایگان - بنده بعلت غیبت بیش از شش ماه از سپاه اخراج شدم

بنده بعلت غیبت بیش از شش ماه از سپاه اخراج شدم و این در حالی است که
بنده را به گزینش مجدد ارجاع و بعد از دو سال جواب همه مثبت بود
فاقد هر گونه سابقه قضایی و انضباطی در سپاه و ... بوده و دارای تشویقات بسیار زیادی در رده فرماندهان سپاه بوده و کمیسیون بدوی نیرو به همراه استعلامات مربوطه همگی با نظر مثبت و چهارده سال و یک ماه هم سابقه کار دارم که همگی با جایگاههای 16. 17. و 18 بوده اند و دارای حکم دستیار جوان و امین فرماندهی بعنوان یکی از فرماندهان آینده سپاه بوده و ....
حال برای نوشتن لایحه به چه بندها و تبصره ها و قوانین متقن برای اعاده به خدمت استناد کنم و. ... ؟؟؟؟

پاسخ ها :

اعاده به خدمت سپاه غیبت از خدمت سپاه اعاده به خدمت سپاه