مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو فروخته شده به دلیل عدم پرداخت ثمن

سلام
بنده 40 روز پیش خودرویی رو به نمایشگاه سپردم تا بفروشند و چند روز بعد نمایشگاه خودرو رو با خودرو دیگری تاخ زد و پولی به بنده ندادن و گفتن شما در فلان روز در دفترخانه وکالت بدید تا پول شما پرداخت شود ، بنده در روز تعیین شده در دفترخانه حاضر شدم اما خریدار نیامد.در ذیل قولنامه که در نمایشگاه تنظیم شده بود نوشته بودیم که تنظیم وکالت و تحویل پول در دفترخانه
بنده به نمایشگاه قولنامه نوشتم و نمایشگاه به خریدار
( خریدار یا نمایشگاه هیچ پول یا ماشینی در قبال ماشین خودم به بنده ندادن )
توسط دادگاه هم شکایت کردم از نمایشگاه وقت رسیدگی دادند
بعد توسط پلیس راهور روی خودرو شکایت فک پلاک ثبت کردم و ماشین رو در شهرستان توقیف و روانه پارکینگ کردم
و دیروز با تحویل مدارک خودرو ماشینم رو آزاد کردم و آوردم خونه
سوال این که آیا خریدار میتونه از من شکایت کند یا برای من مشکلی به وجود بیارد به خاطر توقیف و گرفتن ماشینم؟

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

شما اظهارنامه ای مبنی برفسخ قراردادبه دلیل عدم پرداخت ثمن برای خریدار ارسال نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید مطالبه وجه مبایعه‌نامه را می‌کردید و ماشین هم بابت تامین خواسته توقیف میشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای شما و برای ایشان هر کدام حقوقی وجود دارد هر کدام می‌تواند حق خود را مطالبه نماید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال نیاز به گفتگو ی متقابل دارد لذاتوصیه میشود جهت ارایه راهکار دقیق رزرو مشاوره تلفنی بابنده داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ خودرو در مالکیت شما قرار دارد و از طرف دیگر اینکه شما طرف قرارداد با فرد خریدار نبوده‌اید که مسئولیتی متوجه شما باشد.