مشاوره حقوقی رایگان - زمین ملی مسکن شهر سازی

سلام پدر من یک زمین خرید 25 سال پیش ما اون جا ساخت و ساز کردیم و خونه ساختیم و زندگی هم میکنیم و بعد الان صاحب زمین و بچه هاش میگن بقیه زمین رو نمیدهیم و به زور میخوان بالا بکشند زمین رو این زمین ها زیر نظر اداره راه و مسکن شهرسازی هم هستن
رفتیم دادگاه قاضی میگه زمین ها دولتی نمیشه کاری کرد الان نمیدونیم چکار کنیم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مدارکی دال بر مالکیت یا خرید دارید می‌توانید اقدام نمایید