مشاوره حقوقی رایگان - یارانه

سلام .من با یک شناسنامه جعلی حدود بیست سال پیش با اقایی ازدواج کردم شناسنامه اون اصل بود و فقط برای من جعلی بود که خودشون در جریان بودن الان جدا شدم ولی شناسنامه جعلی رو ندارم و فقط یه برگه طلاق نامه دارم و میخوام یارانمو جدا کنم ولی شناسنامه اصلی رو دارم چطور میتونم اقدام کنم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام رونوشت خود را دریافت نمایید طلاق را در شناسنامه خود درج کنید سپس اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نسبت به شناسنامه امکان پذیر است

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

اگر شناسنامه جعلی منطبق با واقعیت بوده و شماره شناسنامه و اطلاعات درست بوده درخواست المثتی بدهید، سپس در آن طلاق را ثبت کرده و یارانه را جدا کنید.
در صورت نیاز مشاوره تلفنی داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
درخواست المثنی شناسنامه دهید تا بر اساس آن، یارانه دریافت نمائید.