مشاوره حقوقی رایگان - مشكلات و اعتبار فايل صوتي و پيامك براي پيگيري تخلفات

با سلام
اگر صرفا فايل صوتي و پيامك از شخصي داشته باشيم كه ايشان در آن فايل اقرار كند كه مرتكب تخلفي شده است ( مثلا براي قبولي در آزمون هاي گذشته از ديگر داوطلبان سوال پرسيده است ، يا مثلا يك تخلف اداري مرتكب شده است ) آيا با همين فايل و پيامك امكان شكايت و محكوميت او وجود دارد ؟ هيئت هاي رسيدگي به تخلفات صلاحيت بررسي فايل هاي صوتي و پيامك را دارند يا دستگاه قضايي بايد بررسي كند؟ اگر اين فايل ها از نظر دستگاه قضايي مشمول مرور زمان شده باشند، آيا با درخواست هيئت هاي رسيدگي به تخلفات دستگاه قضايي قاعده مرور زمان خود را ناديده مي گيرد؟
تشكر

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اینکه شما صدای ایشان را بدون اذن ضبط نموده‌اید خود جرم است، لذا صحبت‌های ایشان می‌تواند مورد انکار قرار بگیرد و به عنوان افترا علیه شما شکایت کند بهتر است صرف نظر نمایید