مشاوره حقوقی رایگان - ساقط شدن حق حبس

سلام ،
بنده به مدت 6سال است که با خانومم عقد بسته هستیم ایشون با بنده رابطه جنسی از نوع دیگر داشته و نزدیک به دو ماه به دلیل اختلاف با خانواده اش در منزل بنده با من بدون اینکه عروسی بگیریم زندگی کرده آیا حق حبس ایشون ساقط نیست؟
و این که یک مدت نزدیک به یکسال از بنده نفقه دریافت میکرده این مبالغ قابل رجوع میباشد .
چون دادگاه تجدید نظر رای دادگاه بدوی را نقض کرده پرونده برای بررسی و تحقیقات دوباره به شعبه عودت داده شده
خیلی ممنون میشم که راهنمایی کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اسقاط حق حبس به هر نوعی ممکن است لذا احراز آن باعث سقوط حق حبس است