مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سفته برای استخدام

سلام وقت بخیر،بنده خواستم در یه جایی استخدام بشم بعد موقع نوشتن قرارداد به من گفتن 100 میلیون سفته بیارم برای ضمانت اینکه اجناس دزدی نشود. میخواستم ببینم خطری ندارد سفته بدم بهشون؟ امکان دارد کلاهبرداری کنند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در پشت سفته قید کنید بابت ضمانت حسن انجام کار و در قرارداد نیز به این موضوع اشاره بشه.
توجه داشته باشید که اخذ سفته غیر قانونی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
100درصد این اقدام شما خطراتی برای شما دارد

حتماً قبل از این اقدام با وکیل مشورت نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در متن سفته و همچنین در قرارداد فی مابین به شماره سفته‌ها اشاره و قید نمایید بابت تضمین حسن انجام کار می‌باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر تحت شرایطی خاص داده شود خیر
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با من تماس بگیرید تا موارد لازم به شما اعلام شود