مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از قراردادی به رسمی - فرزند و برادر شهید

باسلام من از سال 1391 در شرکت شیر ... تبریز قسمت فنی مهندسی مشغول به فعالیت هستم و مدرک تحصیلی ارشد کنترل - برق دارم میخواستم بدونم با این قانون تبدیل وضعیت ایثارگری میتونم اقدام به تبدیل وضعیت شغلی خود کنم بنده فرزند جانباز بالا 25 درصد و همچنین برادر شهید هستم

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

قانون شامل بخش دولتی میشه نه خصوصی.شرکتهای خصوصی هیچ الزامی به تبعیت از قوانین ارفاقی حاکمیتی ندارند مگر اینکه وجوه تعلق یافته را خودشان تامین کنند.یا در قانون مصوب تکلیف محل تامین هزینه مازاد را برای بخش خصوصی روشن کرده باشند