مشاوره حقوقی رایگان - امکان تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگر

سلام،وقتتان بخیر.
بنده فرزند جانباز 25 درصد می باشم که به مدت 4 سال است که در مرکز آموزشی و توانبخشی کودکان کم توان ذهنی تحت نظارت اداره کل بهزیستی به صورت قرارداد قانون کار به عنوان مربی آموزشی مشغول هستم. از بنیاد شهید استان هم معرفی نامه به اداره کل بهزیستی استان گرفتم ولی در جوابیه به استناد بند و ماده 44 قانون برنامه پنجم توسعه عنوان کردند که مشمول تبدیل وضع به رسمی قطعی نمی باشم.
ولیکن در بند ب ماده 2 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران عنوان شده است که مراکز خدماتی تحت پوشش قانون کار هم مشمول ماده 21 قانون مذکور می باشد.

لطفا به استناد بخشنامه های مختلف تبدیل وضع ایثارگری اینجانب را راهنمایی کنید که واقعا مشمول هستم یا خیر.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه می توانید پیگیری کنید